PvdA

Ons verhaal

Lees hieronder mee over de nevenactiviteiten en het geschenkenregister van onze raadsleden

Logo PvdA Utrecht Logo PvdA Utrecht

Rick van der Zweth (Fractievoorzitter)

Nevenfuncties

In het dagelijks leven werk ik voor de Volksbank in de functie van Marketing Planner. Wellicht niet de eerste plek waar je een PvdA’er verwacht, maar het is een maatschappelijke en duurzame bank met bijvoorbeeld ASN als één van de merken. Mijn werk bestaat uit het doen van analyses van de commerciële cijfers, de markt en de concurrentie. Zo probeer ik de toekomst te voorspellen voor de producten die wij verkopen. Alles rondom de retail producten aangeboden door de bank.

Geschenkenregister

Geen meldingen.

Rick van der Zweth Rick van der Zweth

Hester Assen

Nevenfuncties

Als raadslid met onder andere de portefeuille onderwijs kwam ik regelmatig op basisscholen en besloot ik, ook in verband met het lerarentekort, mijn hart te volgen en de overstap naar het basisonderwijs te maken. Daarom ben ik aan de verkorte deeltijd PABO begonnen aan Inholland in Den Haag en werk ik daarnaast als onderwijsassistent bij een openbare basisschool in Maarssenbroek.

Daarnaast ben ik als vrijwilliger betrokken bij Redactie U in de Wijk Zuilen en ben ik vrijwilliger bij Repair Café.

 

Geschenkenregister

Geen meldingen

Hester Assen Hester Assen

Bülent Isik

Nevenactiviteiten

Naast mijn werk als raadslid ben ik wijkmanager bij de gemeente Zeist. In die functie ben ik het gezicht van de gemeente in de wijk en zorg ik voor de verbinding tussen bewoners, bedrijven en de gemeentelijke organisatie en ik voer de regie in diverse projecten. Daarnaast ben ambassadeur bij Van Waarde.

Geschenkenregister

Geen meldingen.

Bülent Isik Bülent Isik

Verantwoording fractievergoeding

Als fractie ontvangen wij jaarlijks een financiële bijdrage ter ondersteuning van onze activiteiten. Onderstaand document geeft inzage in ons financiële jaarverslag.